Donate me a click!

ruang iklan

ruang iklan

17 Jul 2013

PROMOSI HEBAT!

                                    
PROMOSI HEBAT!!

Tawaran terhad. Dengan setiap pembelian shaklee DI SINI anda akan mendapat:

✿FREE MEMBERSHIP SHAKLEE (Belian melebihi RM650 ke atas)
      atau

✿MEMBERSHIP FEE RM 65 saja

APA ANDA DAPAT??
*Harga ahli iaitu 20-30% lagi murah berbanding harga pasaran seumur hidup
*Cash Bonus untuk belian melebihi RM450 sebulan

Jika anda serious nak berbisnes, akan nikmati peluang ini:
*monthly car bonus
*holiday incentive
*Umrah Trip
*etc..


LET OUR PRICE TALK!
Buat tempahan segera di: SINI untuk menikmati semua tawaran di atas 
SEMENTARA STOK MASIH ADA! SIAPA CEPAT DIA DAPAT!!


=====================================
Berminat? Hubungi untuk konsultasi & harga istimewa:


 Facebook fan page: vitamin de royale (community)

 Nak isi borang tempahan:KLIK SINI
✿ E-mel: saidahhamizah@gmail.com
✿ CALL/SMS/WHATSAPP/WECHAT/KAKAOTALK: 014-7207131
✿ SKYPE ID: saidahhamizah
✿ COD Area: shah alam



TOP 5 BEST SELLER!


=================================================================================
Set kecantikan + collagen








DISCLAIMER:
The products and information found on vitaminderoyale.blogspot.com are not intended to replace professional medical advice or treatment. Our information is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease or medical condition. Results of testimonials are not typical and individual results may vary. 

========================================================================

Set gemuk atau kurus


Risau mengenai badan anda yang terlalu gemuk atau terlalu kurus. Dah cuba macam-macam cara untuk mendapatkan bentuk badan impian anda, tapi masih belum berjaya? Cuba tengok balik apa yang telah anda makan untuk mendapatkan beduk badan impian anda? Bagi yang hendak gemuk, mungkin anda pernah mencuba PIL GEMUK seperti yang saya sendiri pernah telan yang boleh didapati dengan mudah tetapi tersembunyi (kenapa sembunyi bawah meja ye?....suspicious!) di kedai-kedai jamu kat luar tu..Bagi yang hendak kurus, mungkin anda dah telan macam2 PIL LANGSING yang anda dapat melalui iklan-iklan yang tak certified. Mungkin anda masih muda dan tak nampak kesannya. Tapi ketahuilah berapa ramai oarng di luar sana yang telah mendapat kesan akibat memakan sebarang pil untuk mendapatkan badan yang ideal. 

Tahukah anda, kesan pemgambilan pil kurus yang salah? Dalam kebanyakan kes yang membabitkan produk pelangsingan badan yang diharamkan, ia didapati mengandung bahan kimia seperti phentermine, amphetamine, sibutramin, fenfluramine yang diakui boleh mengurangkan berat badan tetapi memberi kesan sampingan seperti kemurungan, psikosis dan halusinasi, risiko tekanan darah tinggi, sakit jantung dan sakit kepala. Malah ia turut menyebabkan denyutan jantung yang cepat dan meningkatkan tekanan darah.

Tahukah anda kes seorang remaja yang meninggal dunia sebaik selepas memakan ubat gemuk berharga RM5? ini antara petikan kes dari surat khabar tersebut: ............baca selanjutnya di sini

Baca testimoni pengguna di sini: Ambil set kurus turun 30 kg dalam masa 2 bulan
                                                        Ambil set gemuk, berat naik 10 kg



========================================================================
Set kesuburan



DISCLAIMER:
The products and information found on vitaminderoyale.blogspot.com are not intended to replace professional medical advice or treatment. Our information is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease or medical condition. Results of testimonials are not typical and individual results may vary. 

========================================================================


Set milk booster




DISCLAIMER:
The products and information found on vitaminderoyale.blogspot.com are not intended to replace professional medical advice or treatment. Our information is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease or medical condition. Results of testimonials are not typical and individual results may vary. 

========================================================================
Penawar penyakit 3 serangkai

[KESAN SAMPINGAN A.K.A SIDE EFFECTS PRODUK2 SHAKLEE]

Cuba tgk gambar di bwh... gambar belah kiri... diambil 10thn yg lalu ketika beliau diserang kanser...

Gambar belah kanan... gambar terkini... kesan sampingan mengamalkan pengambilan supplemen2 SHAKLEE SELAMA 10 thn... bebas dr kanser... dan AWET MUDA... Brp umurnya skrg? 50 TAHUN!



DISCLAIMER:
The products and information found on vitaminderoyale.blogspot.com are not intended to replace professional medical advice or treatment. Our information is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease or medical condition. Results of testimonials are not typical and individual results may vary. 


`========================================================================

  

3 comments:

Salmiah Othman said...

salam..blog awak cantik n padat..

http://mamaanisshop.blogspot.com/2013/07/10-surah-dapat-menghalang-daripada-10.html

Hendra Wati said...

selamat berkenalan

Zura Rahman said...

Nak survey pasal shaklee,terjumpa blog awak ni...cutenya...