Donate me a click!

ruang iklan

ruang iklan

20 May 2013

PRODUK IBU MENYUSU



supplemen ibu bekerja
Cara pemakanan set ini dengan betul



DISCLAIMER:
The products and information found on vitaminderoyale.blogspot.com are not intended to replace professional medical advice or treatment. Our information is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease or medical condition. Results of testimonials are not typical and individual results may vary. 

==================================================
✿SETIAP PEMBELIAN SHAKLEE DI SINI LAYAK MENDAPATKAN:




******************************


Berminat? Hubungi untuk konsultasi & harga istimewa:
PM facebook fanpage: : SINI
borang tempahan:klik sini
Email: saidahhamizah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 014-7207131
COD Area: shah alam

2 comments:

Marsha~ said...

Brp harga ni?

mama solehah said...

Marsha,
Ni adalah set maximum milk booster.
Harga full produk ni:

1) Vitalea @ multivitamin= RM71
2) ESP Soy protein = RM121
3) Alfalfa = RM43
4) Ostematrix @ calcium = RM49
5) Vita B= RM43
6) Vita C 100mg= RM30

Semua vitamin di atas tahan untuk 4 bulan, kecuali ostematrix n ESP Soy protein tahan sebulan.

Kalau Marsha betul2 budget,nak yang basic je, saya sarankan:

ESP= RM121
Alfalfa =RM43
Vitalea= RM71
Tapi kalau amik set basic macam ni, Marsha kena banyakkan minum susu, sebab tak de ostematrix, ostematrix tu adalah kalsium iaitu susu. Vitamin B pula untuk bantu convert makanan kepada tenaga dan sekaligus banyakkan susu, manakala Vita C pula penting untuk kuatkan immune system ibu dan baby. Pendek kata sebenarnya set maximum milk booster yang full tu memang pakej yang lengkap untuk banyakkan susu, pekatkan susu,jadikan susu cukup zat dan kuatkan immune system ibu dan baby.

kalau marsha minat, boleh isi borang tempahan di: http://shakleeee.blogspot.com/2013/05/borang-tempahan-produk.html

lepas order, Marsa akan dapat auto-membership, kemudian leh check point di sini: http://shakleeee.blogspot.com/2013/05/laman-ahli.html dan redeem apa2 barang nak redeem kalau dh cukup point di sini: http://shakleeee.blogspot.com/2013/05/collect-point-redeem-rm40-3-points.html

kalau nak penerangan lebih lanjut lagi, jangan segan2 call/sms saya: 0147207131

terima kasih