Donate me a click!

ruang iklan

ruang iklan

31 Jul 2013

Berminat jadi pengedar shaklee?


daftar pengedar shakleeKami di 'Vitamin de Royale' amat mengalu-alukan anda untuk menjadi sebahagian dari keluarga kami dalam menjana pendapatan secara Full time / Part time dengan bisnes Shaklee. Dengan Shaklee, anda bagaikan mempunyai perniagaan anda sendiri dan anda sendirilah yang menentukan pendapatan anda setiap bulan. Easy to say, YOU SIGN YOUR OWN CHEQUE!
Berbekalkan modal RM65 sahaja, dalam masa 3 bulan pertama saya mampu menjana pendapatan 3 angka. Dan saya lakukannya hanya dari rumah. Tidak perlu menghadap bos, tidak perlu tersekat dalam traffic jam dan tidak perlu stress dengan masalah orang. Saya adalah bos kepada saya sendiri. Kini setelah 8 bulan (Ogos) menjalankan bisnes Shaklee online secara serius, saya mampu menjana pendapatan 4 angka.
Alhamdulillah hidup saya memang berubah setelah saya menjalankan bisnes Shaklee secara Full time. Dan sememangnya telah ramai yang berjaya menjana pendapatan 4, 5 malah 6 angka dengan Shaklee, hanya dari rumah. Anda bila lagi?

Bagaimana Untuk Daftar Pengedar Shaklee?

Untuk daftar pengedar shaklee, anda hanya perlu membuat pembayaran untuk Registration Fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (lebih kurang RM700) untuk mendapat keahlian PERCUMA. Paling senang anda boleh mendaftar melalui saya (saya akan uruskan pendaftaran anda) atau anda juga boleh pergi mendaftar sendiri di mana-mana cawangan Shaklee dengan menggunakan ID saya 915081 sebagai sponsor/upline.

Yuran Keahlian Shaklee?

Registration fee adalah RM65 (jika mendaftar sendiri di cawangan dan pick-up sendiri Member Kit). Tambahan postage RM10 semenanjung/ RM20 Sabah Sarawak diperlukan jika pendaftaran dilakukan melalui saya kerana Shaklee akan poskan Member Kit kepada anda.

Perlukah Untuk Maintain Point Dalam Shaklee?

Tidak perlu untuk maintain point sekiranya anda menjadi ahli untuk membeli produk bagi kegunaan sendiri. Melainkan anda mahu menjalankan bisnes Shaklee, anda perlu mendapatkan points tertentu dan maintain points tertentu sebgaimana disyaratkan oleh Shaklee. Tapi jika untuk guna sendiri atau kongsi dengan keluarga atau rakan-rakan, anda tidak perlu risau untuk maintain points atau membuat minimum purchase.

Wajib Membuat Pembelian Setiap Bulan Untuk Maintain Keahlian?

Tidak perlu membuat pembelian setiap bulan semata-mata untuk maintain keahlian.

Apakah Kelebihan Daftar Pengedar Shaklee?

  • Boleh membeli produk dengan harga ahli (diskaun 30-35 % dari harga runcit)
  • Boleh mengumpulkan points anda sendiri untuk melayakkan anda mendapat komsiyen serta bonus dalam bentuk Tunai dan tidak perlukan downline. Duit akan masuk dalam akaun setiap 14hb.
  • Jika berminat untuk menjalankan bisnes Shaklee, ada kelas tertutup dan Support Group untuk membantu anda
  • Shaklee menawarkan CASH (komisyen & bonus), CAR (insentif kereta) dan CONVENTION (percutian tempatan dan antarabangsa dengan layanan 5 star serta UMRAH bagi Muslim)

Apa Kelebihan Mendaftar Ahli Dengan shakleeee.blogspot.com?

  • Kami akan memberi anda ACCESS ke dalam Group FB tertutup dan Support Group untuk bisnes kami……yang mana hanya Ahli sahaja boleh masuk ke group ini.
  • Dalam Group2 ini, anda akan didedah dan diajar CARA MARKETING ONLINE, TIPS BERJAYA DALAM BISNES ONLINE, INFO DAN CARA PENGAMBILAN PRODUK, INFO TEKNIKAL DALAM MENGENDALIKAN BLOG, FB serta banyak lagi.
  • Bahan-bahan visual dan teknikal untuk digunakan bagi tujuan promosi disediakan untuk anda. 
  • Pastikan anda menyertai kami untuk menjana pendapatan yang anda idamkan.

Berminat? Anda boleh like fb fanpage saya di: http://www.facebook.com/shakleeee atau CALL/SMS/WHATSAPP: 0147207131 dan chat sendiri dengan saya tentang peluang bisnes Shaklee atau anda boleh mendaftar terus dengan mengisi Borang Pendaftaran Keahlian.

daftar pengedar shaklee
DAFTAR SEKARANG DAN ANDA AKAN DIAJAR BAGAIMANA UNTUK BERJAYA DALAM PERNIAGAAN ONLINE. HANYA UNTUK YANG MENDAFTAR DI LIFEFIT.MY SAHAJA!!
KAMI KOMITED DALAM MEMBIMBING ANDA
INGAT! DENGAN SHAKLEE, YOU SIGN YOUR OWN CHEQUE!

No comments: